18 / 04 / 2024

Türkeli'de okullar yeni döneme hazır hale getirildi!

Türkeli'de okullar yeni döneme hazır hale getirildi!

Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, 150 öğretmen ve bin 900 öğrenciyle yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacaklarını belirtti. İlçede bulunan eğitim kurumlarının 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına hazır olduğunu bildirdi.



Türkeli ilçesinde bulunan eğitim kurumlarının 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına hazır olduğu bildirildi.


İlçedeki okulları inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, 150 öğretmen ve bin 900 öğrenciyle yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacaklarını belirtti.


Okulların fiziki hazırlıklarının tamamlandığına işaret eden Şensoy, "İlçe ve köylerimizde bulunan okullarımıza ayrılan 400 bin liralık ödenek ile okullarımızın bakım onarımını gerçekleştirdik. İlçemiz İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Lisesi, yeni sıralarına kavuştu. Okullarımızın büyük çoğunluğunun ihtiyaçlarını önemli ölçüde sağladık" dedi.


Eski Anadolu Lisesi binasına, mevcut okul binasının yetersizliği nedeniyle Cumhuriyet İlkokulu'nu taşıdıklarını anlatan Şensoy, "İlçemizin zorunlu eğitim kapsamına alınmasıyla bu yıl 32 öğretmenimizin ataması yapıldı. Asil öğretmen atamalarının da yapılmasıyla bu yılki eğitim öğretime okullarımız yeni yüzüyle başlayacaktır" diye konuştu.


Radikal


Geri Dön