26 / 04 / 2024

Türkerler İnşaat, İzmir Mahall Bomonti projesini tanıttı!

Türkerler İnşaat, İzmir Mahall Bomonti projesini tanıttı!

Türkerler İnşaat İzmir'deki yeni projesi Mahall Bomonti'yi tanıttı Türkerler İnşaat, İzmir'i uluslararası standartlarda bir yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezine kavuşturmak amacıyla tasarladığı Mahall Bomonti İzmir Projesi'ni görücüye çıkardı.



Tarihi şaraphane arazisinde hayata geçirilecek proje kapsamında 9 eski fabrika binası aslına uygun olarak restore edilerek İzmir'e kazandırılacak. 

Halkapınar'daki proje alanında düzenlenen tanıtım etkinliğinde Holding olarak İzmir'e altyapı, enerji ve sağlık alanlarında önemli projeler kazandıklarını kaydeden Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "İnşaat sektöründe yarım asra yakın köklü bir geçmişimiz var. Bugüne kadar Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi İzmir'de çeşikli yatırımlar yaptık. İzmir'le özel bir bağımız var. Yeni projemizle bu güçlü bağı taçlandırıyoruz. Mahall Bomonti İzmir, kentin yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olacak. 

Bu projeyi İzmir'e kazandırmaktan memnuniyet duyuyoruz"dedi. 

Bomonti Fabrikası'nın 1912'de kurulduğunu hatırlatan Türker, "Proje, Konak, Alsancak ve Karşıyaka'nın ortasında körfezin tüm ihtişamını ev ve ofislere taşıyacak. Alsancak Meydanı, Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninin merkezinde yükselecek olan projede uluslararası standartlarda rezidans, ofis, mağaza, restoran ve kafeler yer alacak" diye konuştu.


Dünya 


Geri Dön