20 / 04 / 2024

Türkiye Finans 398 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Türkiye Finans 398 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Türkiye Finans Bankası ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini açık artırma ile satacak



Satışa çıkarılan meskenler Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Zonguldak illerinde bulunuyor.

Satışa çıkarılan dükkanlar Adana, Afyon, Ankara, Balıkesir, Bolu,Bursa, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sakarya ve Samsun'da yer alıyor.

Arsalar Ankara, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Yalova'da.

Binalar, Bilecik, Erzurum, Eskişehir, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla ve Sakarya'da.
Tarlalar ise Adana, Ankara, Bursa, Kırklareli, Konya, Ordu, Rize, Sakarya ve Samsun'da bulunuyor. Ayrıca satışa çıkarılan büroların bulunduğu iller Ankara, Bursa ve Gaziantep. Öte yandan İzmir'de bulunan bir fabrika da satışa sunuldu.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin rezerv bedelleri 2 bin 250 TL ile 3 milyon TL arasında değişiyor. Toplantıya tahmini bedeli 500 bin TL'ye kadar olan gayrimenkuller için 10 bin TL, 500 bin 1 TL ile 2 milyon TL arasındaki gayrimenkuller için 50 bin TL, 2 milyon 1 TL ve üzerindeki gayrimenkuller için 200 bin TL nakit teminat yatırılarak giriliyor. İhale 30 Haziran 2010 Çarşamba, saat 14.00'da İstanbul Eskidji'de gerçekleşecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız!

Satış listesi için tıklayınız

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön