19 / 04 / 2024

Türkiye Finans konut sahibi olmak isteyenlere destek oluyor!

Türkiye Finans konut sahibi olmak isteyenlere destek oluyor!

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Kurban Bayramı’nı da yeni evinde geçirmek isteyenler için Bayrama özel “ Peşin’ den İndirimli Oran Gelir ” kampanyası düzenliyor.



Türkiye Finans, yeni ev sahibi olmak isteyenlere destek vermeyi Kurban Bayramı’nda da unutmadı. Uygun kar oranları ve uzun vadeli ödeme planlarını bir araya getirerek hazırlanan ‘Peşin’den İndirimli Oran Gelir’ kampanyası ile Türkiye Finans,  satın almak istedikleri konut için satıcıya ödeyecekleri peşinat bedelini, Türkiye Finans’taki hesabına yatıran herkesi çok cazip koşullarla ve her bütçeye uygun alternatif ödeme planlarıyla ev sahibi yapıyor.


15 Eylül – 17 Ekim 2014 tarihleri arasında devam edecek kampanya ile Türkiye Finans, konut sahibi olmak isteyenler için uygun kar oranları ve 120 aya varan vade seçeneklerini bir arada sunuyor.


Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Sevgi ve dayanışmanın bir parçası olan Kurban Bayramı’na özel hazırladığımız Peşin’den İndirimli Oran Gelir kampanyamız, konut finansmanında düşük kar oranları ile herkesi ev sahibi yapacak” dedi. Alşar, “Türkiye Finans olarak bireysel müşterilerimize yönelik kampanya, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye ve avantajlar sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Geri Dön