02 / 05 / 2024

Türkiye Finans 'tan kendi evini taşımak isteyenlere kampanya!

Türkiye Finans 'tan kendi evini taşımak isteyenlere kampanya!

Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90' lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor...



Türkiye Finans kendi evine taşınmak isteyenlere Ramazan Bayramı'na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90'lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor. Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için kampanyalanna bir yenisini daha ekledi. Türkiye Finans, müşterilerine çok uzun vadede seçenelder sunan Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında Ramazan Bayramı'na özel bir kampanya sunuyor. Uygun kar oranlan ve esnek ödeme planlanırı bir araya getiren "Bayramı Yeni Evinizde Geçirin" kampanyası ile Türkiye Finans, ev sahibi olmak isteyen herkese kolaylık sağlıyor. 


KONUT SAHİBİ YAPACAK 


Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar "Bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimizin daha da anlamlandığı Ramazan Bayramı'na özel Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında bir kampanya düzenledik. Konut finansmanında kar oranlannı düşürerek ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlıyoruz. Türkiye Finans olarak bireysel müşterilerimize yönelik kampanya, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye ve avantajlar sunmaya devam edeceğiz" dedi. 01 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecek kampanya ile Türkiye Finans, konut sahibi olmak isteyenler için uygun kar oranlan ve 120 aya varan vade seçeneklerini bir arada sunuyor. 


Yeni Şafak




Geri Dön