24 / 04 / 2024

Türkiye Finans'ın 398 gayrimenkulü satışta!

Türkiye Finans'ın 398 gayrimenkulü satışta!

Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini açık artırmayla satışa çıkardı



Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini açık artırmayla satışa çıkardı. Satışlar Eskidji Yenibosna ve Eskidji  Ankara  Bölge Ortaklığı adreslerindeki merkezlerinden canlı yayın bağlantısıyla yapılacak. Teklifler toplantı sırasında ve açık artırma yöntemiyle alınacak. Satışta 398 gayrimenkul yeni sahibini arayacak.
Eskidji aracığıyla 43 ilde satışa çıkan çıkarılan taşınmazlar Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Çanakkale, Diyarbakır, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kahramanmaraş, Kocaeli, Kırklareli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Ordu, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Rize Trabzon Yalova ve Zonguldak'ta bulunuyor.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin rezerv bedelleri 2 bin 250 TL ile 3 milyon TL arasında değişiyor. Toplantıya tahmini bedeli 500 bin TL'ye kadar olan gayrimenkuller için 10 bin TL, 500 bin 1 TL ile 2 milyon TL arasındaki gayrimenkuller için 50 bin TL, 2 milyon 1 TL ve üzerindeki gayrimenkuller için 200 bin TL nakit teminat yatırılarak giriliyor. İhale 30 Haziran'da yapılacak.
Emlakkulisi


 


Geri Dön