25 / 04 / 2024

Türkiye Halk Bankası 189 taşınmaz satıyor!

Türkiye Halk Bankası 189 taşınmaz satıyor!

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İstanbul başta olmak üzere 23 ilde 189 taşınmazı ihaleye çıkardı



Türkiye Halk Bankası, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Tekirdağ,İzmir, Kahramanmaraş, Kırklareli, Konya, Kayseri ve Muğla´da bulunan 189 taşınmazı satıyor.

İhaleye çıkan taşınmazların vasıfları, arsa, fabrika, depolu dükkan, daire, çatı aralı konut, dükkan, tarla, bina, işyeri, müstakil konut, zeytinlik, dubleks konut, kargir ev ahır ve tarla, asmakatlı dükkan, lojman binası ve narenciye bahçesi olarak belirlendi.

Ayrıca İstanbul'da satışa çıkarılan 10 taşınmazın, alanı 68 metrekare ile 474 metrekare arasında değişiyor. Tahmini bedeli ise 45 bin 500 TL'den başlıyor. Taşınmazların vasıfları da, daire, tarla, villa ve dubleks konut olarak belirlendi.

Taşınmazların alanı, 21 metrekare ile 102 bin 460 metrekare arasında değişiyor.

Taşınmazların tahmini bedeli, 15 bin TL ile 1 milyon 750 bin TL arasında, geçici teminat tutarı ise 450 TL ile 52 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor.

İhale, 23 Temmuz 2010 saat 14.00´da yapılacak

www.halkbank.com.tr

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler...

Türkiye Halk Bankası 189 taşınmaz satıyor


Türkiye Halk Bankası, İstanbul başta olmak üzere 23 ilde 189 taşınmazı ihaleye çıkardı. Açıklanan listede satışa çıkarılan en yüksek değerdeki taşınmaz Marmaris Armutalan´daki 3 bin 700 metrekare büyüklükteki tarla oldu. Bu tarla için Halk Bankası bir milyon 750 bin TL tahmini bedel tayin ederken en küçük taşınmaz olan Çanakkale´deki 9 dönüm büyüklüğündeki tarla, 15 bin TL´ye alıcı bekliyor.
Büyüklük açısından değerlendirildiğinde satıştaki küçük gayrimenkul,  Ankara  Gölbaşı´ndaki 21 metrekare büyüklükteki dükkan dikkat çekiyor. Bu gayrimenkul için banka 21 bin 500 TL tahmini bedel tayin etti. Listedeki en büyük alana sahip olan 102 bin 460 metrekare büyüklükteki Konya´daki tarla içinde banka, 55 bin 400 TL tahmini bedel istiyor.
Halk Bankası´nın 189 gayrimenkulü satışa çıkardığı Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Tekirdağ,İzmir, Kahramanmaraş, Kırklareli, Konya, Kayseri ve Muğla olmam üzere 23 ilden oluşuyor.
Taşınmazların arasında arsa, fabrika, depolu dükkan, daire, çatı aralı konut, dükkan, tarla, bina, işyeri, müstakil konut, zeytinlik, dubleks konut, ev, ahır, tarla, asmakatlı dükkan, lojman binası ve narenciye bahçesi bulunuyor.
Ayrıca lisede İstanbul'dan da satışa çıkarılan 10 taşınmaz yer alıyor. Taşınmazların alanı 68 metrekare ile 474 metrekare arasında değişiyor. Tahmini değer açısından da 10 taşınmaz 45 bin 500 TL ile Silivri´de 800 bin TL değerindeki bir villa arasında yer alıyor. Halk Bankası ihaleyi 23 Temmuz´da gerçekleştirecek.
Emlakkulisi

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön