18 / 04 / 2024

Türkiye Hastanesi doktorlarından Bizim Evler 6 yorumu!

Türkiye Hastanesi doktorlarından Bizim Evler 6 yorumu!

Ispartakule'de yer alan Bizim Evler 6'yı gezen Türkiye Hastanesi doktorları, muhteşem proje için “kusursuz” dediler. Doktorlar Bizim Evler 6'nın hem yatırım açısından kazançlı hem ikamet açısından son derece huzurlu olduğunu belirtti..



İtanbul'un yeni ve gözde yerleşim merkezlerinden biri olan İhlas Yapı Grubu'na ait Bizim Evler 6 projesi, doktorlar grubunu mest etti. Bizim Evler 6'nın tanıtım kahvaltısında buluşan Türkiye Hastanesi doktorları, gezdikleri örnek daireler için “kusursuz” notunu verdiler. Ispartakule ve çevresindeki bütün gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Türkiye Hastanesi'nin doktorları, Bizim Evler 6'nın hem yatırım açısından kazançlı hem ikamet açısından son derece huzurlu, güvenli ve konforlu olacağına inandıklarını söylediler. Bizim Evler 6'nın tanıtım toplantısına, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay, Türkiye Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Koca ile yardımcısı Dr. Mehmet Sargın, Türkiye Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hayati Odabaşı, Prof. Dr. Mustafa Küçük, Doç. Dr. Sabahattin Gül, Doç. Dr. Hanefi Çakır, Dr. Refik Okçu, Dr. Salim Erdoğan, Dr. Nezih Berksoy, Dr. Cavit Hamzaoğlu, Dr. Ahmet Yıldırım, Dr. A.Talha Beşışık, Dr. Adnan Alptekin, Dr. Mustafa Tengirşek, Dr. Figen Ezen, Dr. Cihan Ezen, Dr. Funda Akaçlı, Dr. Levent Akduygu, Dr. M.İlhan Özbek, Dr. Işıl Çekin ve Türkiye Hastanesi Mali İşler Müdürü İsmail Mert katıldı. 



“MUTLULUK PROJESİ”

Bizim Evler 6'nın hem yatırım hem de huzur içinde yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyleyen doktorlar, muhteşem proje için görüşlerini dile getirdi. “İhlas'ın her projesi birbirinden güzel ancak Bizim Evler 6 daha bir müstesna” diyen Dr. Refik Okçu, “En güzel tarafı daha ev almadan komşunuzu seçebiliyorsunuz. Biz doktorlar olarak böyle bir fırsatı kaçırmak istemedik. Ne de olsa kültürümüzde 'ev alma komşu al' diye güzel bir söz var” şeklinde konuştu. Hayati Odabaşı da, “İhlas Yapı Grubu'nun daha önce inşaa etmiş olduğu bir sitede oturmaktayım. Oradaki huzuru, kaliteyi, düzeni ve mutluluğu yaşayan biri olarak bu projeye ilgi duydum. Ailecek gelip, projeyi yerinde inceledik, tek kelime ile masal gibi bir şey. Etkilendim ve satış ofisiyle hemen görüşmeye başladım” dedi. 


DR. NEZİH BERKSOY: Her şey muhteşem

Bizim Doktorlar Kulubü Başkanı Dr. Nezih Berksoy, Bizim Evler 6'nın, her haliyle muhteşem bir proje olduğunu belirtti. Geçen hafta İhlas Vakfı bizim doktorlar kulübü üyesi 20 arkadaşın aileleriyle birlikte güzel projeji incelediklerini belirten Berksoy, “Rahat ve konforlu yaşamak için en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş. Hanımlar hayran kaldı. Site için; peyzaj, havuzlar, parklar bahçeler çok güzel.  Ayrıca KDV de %1. Önümüzdeki hafta çok daha kalabalık bir grupla geleceğiz” dedi.


MEHMET ERHAN DEĞERLİ: Ayrıcalıklar dünyası

Bizim Evler Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, Bizim Evler 6'yı 'Ayrıcalıklar Dünyası' diye özetedi. Kanal İstanbul, 3. Havaalanı, banliyö ve metro hattında yer alan projenin önemli ve yeni bir yatırım adresi olduğuna dikkat çeken Değerli, 410 bin m2'lik inşaat alanında, bin 600 daire, 160 dükkan, 2 bin 400  araçlık otopark alışveriş merkezi, kolej, spor sahaları, açık hava sineması ve tiyatroları ile yeni şehrin gözde merkezi olacağını ifade etti.


Türkiye


Geri Dön