19 / 04 / 2024

Türkiye Müteahhitler Birliği üyeleri yılbaşı balosunda buluştu!

Türkiye Müteahhitler Birliği üyeleri yılbaşı balosunda buluştu!

Türkiye Müteahhitler Birliği üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı balosunda buluştu. Balo 'da sahne alan Ziynet Sali, şarkılarıyla konuklara müzik ziyafeti sundu. Baloya katılan müteahhitler, Sali'nin şarkılarıyla dans edip, eğlendi.




Sheraton Otel’de düzenlenen balonun ev sahipliğini Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak ve eşi Giovannir Sazak üstlendi. Sazak çifti, konukları Birlik Genel Sekreteri Haluk Büyükbaş ve eşi Esra Hanım ile birlikte karşıladı. İsmail Atalı ve orkestrasının performansının ardından Emin Sazak bir konuşma yaptı. Sazak, konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sazak, yapımı tamamlanmak üzere olan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni binasının da müjdesini verdi. Emin Sazak konuşmasını tüm üyelere sağlıklı, mutlu ve başarı dolu yeni bir yıl dileyerek noktaladı.

Balonun ilerleyen saatlerinde sevilen şarkıcı Ziynet Sali, sahne aldı. Sali, şarkılarıyla konuklara müzik ziyafeti sundu. Baloya katılan müteahhitler, Sali’nin şarkılarıyla dans edip, eğlendi.


Hürriyet


Geri Dön