29 / 03 / 2024

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.



Dünyada şehir dışında büyük alanlarda kurgulanan “outlet” konseptli alışveriş merkezlerinin Türkiye'deki tasarımcısı Via Properties, yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtayıcını karşılıyor. 


Türkiye outlet konseptli AVM leri çok sevdi!


Viaport Asia ve Viaport Marina'nın bu sayıda kişi ağırlamasını “Tasarım ve imkanların çekiciliği” olarak açıklıyor. Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz merpensiz, açık hava konseptinde ve sosyal buluşma noktaları oluşturuyoruz. Bunun yanında ise dünyaca ünlü markaları outlet fırsatlarıyla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Türkiye ise bu teklifimize sıcak bakarak projelerimize akın ederek en güzel cevabı veriyor'' ifadelerini kulllandı.


Via Properties olarak projelerini hayata geçirirken odak noktası insan olmasını hedeflediklerimi söyleyen Bayraktar, “İnsanlar projelerimizde çok mutlu çünkü cadde konseptinde çarşılar yapıyoruz. İnsani tasarımlara hayat veriyoruz. Yüksek beton binalar arasına sıkıştırmıyoruz ve bu yüzden tercih ediliyoruz” dedi.


Viaport Asia ve Viaport Marina'da bulunan dünyaca ünlü markaların outlet mağazaları adeta projede yer almak yarış içine girdi. Coşkun Bayraktar, “Türkiye outlet alışverişi çok sevdi. Yeni projelerimizi de yine aynı konseptte kurgulayacağız” şeklinde açıkladı.



Sözcü


Geri Dön