28 / 03 / 2024

Türkiye-Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği Dedeman Otel'de gerçekleştirildi!

Türkiye-Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği Dedeman Otel'de gerçekleştirildi!

Anadolu Sanayici işadamları Federasyonu (ANSİFED) ve Aktif işadamları ve Sanayiciler Derneği 'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.




Türkiye-Senegal ticaret köprüsünün temeli atıldı. Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), Anadolu Sanayici işadamları Federasyonu (ANSİFED) ve Aktif işadamları ve Sanayiciler Derneği'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. 


 Dünya Ticaret Köprüsü için mmm Türkiye'ye gelen Senegalli bir grup işadamı ve işkadıru, İstanbul'dan önce Konya'ya gelerek firma sahipleri ile tanıştı. Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), Anadolu Sanayici İşadamlan Federasyonu (ANSIFED) ve Aktif İsadamlan ve Sanayiciler Derneği'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. İs forumu ve ikili is görüşmeleri en kısa zamanda bu ülkeyi yakından görmek için şeklinde gerçekleştirilen organizasyonda Konya oraya gitmeyi düşündüklerini söyledi. 


Valisi Muammer Erol, MEVKA Genel Sekreteri İki ülke arasında ve özellikle Konya'dan Ahmet Akman, Senegal Fahri Konsolosu Vedat Senegal'le iş birliği yapacak birçok firma oldu-; Yöndem, AKTİSAD Başkanı Soner Cesur ve çok gunu kaydeden AKTİSAD Başkanı Soner Cesur, sayıda iş adamıyla iş kadını hazır bulundu. bu tür fırsatlan iyi değerlendirmek gerektigiAKTISAD üyesi yüze yakın Konyalı firma sa- ni söyledi. Cesur, Afrika'nın çok bakir bir saha hibinintalap ettiği forumda Konuşan Konya Valisi olduğunu ve Konyalı firma sahiplerinin henüz Muammer Erol, ika ülke arasındaki ilişkilerin iler- tam manası ile bu hazinenin farkında olmadığını leyen zaman içinde daha iyi bir seviyeye gelecegi- belirtti. TUSKON'un üyelerine ısrarla Afrika'yı ne inandığını söyledi. 


Zaman


Geri Dön