28 / 03 / 2024

Türkiye'de yeni yapılan statlar taraftar sayısını artıracak!

Türkiye'de yeni yapılan statlar taraftar sayısını artıracak!

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Türkiye'de yeni yapılan statların birçok kişiyi statlara çekerek, taraftar sayısını artırdığını söyledi.



Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, passolig kartın ilk çıktığı yıl öncelikle zamanlamada dezavantaj yaşandığını, büyük bir teknolojik altyapı içeren sistemin teknik sorunlarla karşılaştığını ifade etti. Kazancı, ikinci sezonun sonuna doğru artık bu tür aksaklıklarla daha az karşılaştıklarını, satışların hızla arttığını, taraftarların da artık sisteme alıştığını dile getirdi.


Passolig kartı satışlarının zaman içerisinde arttığını, bunda yeni statların da önemli bir etkisinin olduğunu ifade eden Kazancı, yeni stat yapılan her ilde seyirci sayısının da arttığını vurguladı.


Geçen sezondan itibaren yapılan birçok stadın bulunduğunu anlatan Ceyhun Kazancı, şöyle konuştu:


"Vodafone Arena, Konya olsun yeni statların Türkiye'de seyirci sayısının artması anlamında çok ciddi katkı sunacağını zaten bize kanıtladı. Yeni statlar seyirci sayısını artırdı. Çok düşük seyirciye karşı oynayan kulüpler yeni statlarla şu anda çok ciddi taraftar sayısına ulaşmış durumdalar. Dolayısıyla biz yeni stat inşaatlarından çok memnunuz."



AA


Geri Dön