18 / 04 / 2024

Türkiye'deki dört stadyumda son durum!

Türkiye'deki dört stadyumda son durum!

Gaziantep, Malatya, Samsun ve Eskişehir'de inşaatı devam eden statlar için bu yıl bitmeden tamamlanacağı belirtildi. Her bir stadyum kendi yerine özgü tasarım olarak tasarlandı.



Gaziantep, Malatya, Samsun ve Eskişehir'de yapımına devam edilen stadyumların 2016 yılı bitmeden kapılarını açacağı açıklandı. 

Bahadır Kul Mimarlık tarafından tasarlanan ve Türkiye'nin farklı kentlerinde inşaatları devam eden stadyumların büyük çoğunluğunun 2016 yılında tamamlanacağı açıklandı. 

Mimar Bahadır Kul tarafından yapılan açıklamaya göre Gaziantep Arena, Malatya Stadyumu, Samsun Arena ve Eskişehir Stadyumu 2016'nın yeni stadyumlardan olacak. Her bir stadyum kendi yerine özgü tasarımlarının yanı sıra, büyük ulusal ve uluslararası organizasyonlara da ev sahibi yapabilecek şekilde tasarlandı. Güncel spor mimarisinde önemli yere sahip olacak stadyumlar, hem Türkiye hem de kentler için çok önemli.özellikle kentlerde yaşayanların ve spor taraftarlarının fazlasıyla takibinde olan yapılar, hem de kentlerin simgesi olmaya aday olarak gösterildi.




Gaziantep Telgraf




Bu haber Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsun, Gaziantep, Malatya ve Eskişehir'e yaptırdığı statları tasarlayan Bahadır Kul Mimarlık şirketinden açıklama geldi. Firmanın tasarımında Türkiye'nin farklı kentlerinde inşaatları devam eden stadyumların büyük çoğunluğunun 2016 yılında tamamlanacağı açıklandı. Mimar Bahadır Kul tarafından yapılan açıklamaya göre, her bir stadyum kendi yerine özgü tasarımlarının yanı sıra, büyük ulusal ve uluslararası organizasyonlara da ev sahibi yapabilecek şekilde tasarlandı. Güncel spor mimarisinde önemli yere sahip olacak stadyumların, hem Türkiye hem de kentler için çok önemli olduğu vurgulandı. 




Haber Gazetesi


Geri Dön