19 / 04 / 2024

Türkiye'deki en yeni projeler Dubai'de görücüye çıkacak!

Türkiye'deki en yeni projeler Dubai'de görücüye çıkacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015 için geri sayım başladı. 14. kez düzenlenen fuara Türkiye'nin en büyük firmaları katılacak.



Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015 için geri sayım başladı. 

8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da 14. kez düzenlenecek olan Cityscape Global'e, Çalık Gayrimenkul, Ağaoğlu, Kuzu Grup, Sinpaş, Soyak, DKY, Garanti Koza, NEF, Dumankaya, Egeyapı, Eroğlu, İŞ GYO, Mesa, Siyah Kalem, Torunlar, Ofton ve Piyalepaşa gibi Türkiye'nin en büyük firmaları yeni projeleriyle katılacak.

 

Cityscape fuarlarının Türkiye temsilcisi ve ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Global'in son 3 yılda yıllık yüzde 30'un üzerinde bir büyüme kaydettiğine dikkat çekerek, bu yıl fuarın 28 farklı ülkeden 300'ü aşkın katılımcıyı ağırlayacağını belirtti. Geçen yıl 47 bin olan ziyaretçi sayısının bu yıl 50 binin üzerinde gerçekleşeceğini belirten İsmail Sezen, "Bunun en güzel kanıtı da, geçen yıla göre yüzde 10 daha fazla gerçekleşen ön kayıt sayısıdır. Toplam 41 bin metrekarelik fuar alanına sahip Cityscape Global 2015'e bu yılki katüımcıların yüzde 65'i BAE merkezli, yüzde 35'i ise uluslararası firmalardan oluşuyor" dedi. 


Bu tür fuarlarla birlikte yabanM a- m , İsmail Sezen cı ziyaretçilerin ülkemizdeki yatırım imkanları konusunda her geçen gün daha da bilinçlendiğine dikkat çeken İsmail Sezen, şunları söyledi: "Birçok yatırımcı, İstanbul'u çok sık ziyaret ederek şehirdeki fırsatları, seçenekleri yerinde inceliyor. Geçtiğimiz yıllarda bu ilgi sadece İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yoğunlaşırken, artık Körfez yatırımcısının ilgi odağının hızla Anadolu Yakası, diğer büyük şehirler ve hatta Bodrum da dahil olmak üzere sahil şeridine kadar genişlediği görülmektedir." 


Cityscape Turkey 2016 yılında yapılacak


Türkiye gayrimenkul sektörünün, hem kapasitesi, hem de sahip olduğu güçlü ve uzun vadeli ülke potansiyeli ile yabancı yatırımcıların ilgi odağında yer aldığını vurgulayan ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey'i, 2016 yılından itibaren düzenlemeye başlayacaklarını söyledi. Cityscape Turkey'in ilkinin 24 - 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini belirten İsmail Sezen, "Daha şimdiden hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük ilgi ve talep görüyoruz" diye konuştu. 



Dünya






Geri Dön