25 / 04 / 2024

Türkiye'nin 50 eserinden biri AOSB'deki arıtma tesisi oldu!

Türkiye'nin 50 eserinden biri AOSB'deki arıtma tesisi oldu!

Sütçü, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana 50 yılda 50 eser içerisinde arıtma tesisimiz yer aldı. Makine Mühendisleri Odası'nın belirlediği Türkiye'nin 50 eserinden biri AOSB'nin arıtma tesisleridir" dedi.



Çevrenin korunmasına yönelik yatırımlara da dikkat çeken Sütçü, Makine Mühendisleri Odası'nın belirlediği Türkiye'nin 50 eserinden birinin AOSB'deki arıtma tesisi olduğunu vurguladı. 


Sütçü, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana 50 yüda 50 eser içerisinde arıtma tesisimiz yer aldı. Makine Mühendisleri Odası'nın belirlediği Türkiye'nin 50 eserinden biri AOSB'nin arıtma tesisleridir. 


Çevre ve Orman Bakanlığı'nın açtığı yarışmada en çevreci OSB'ler arasında Türkiye 2'ncisi seçüdik. Çevreci misyonumuzu da en üst düzeyde yürütmeye çalışıyoruz. 


Çevrenin korunması, iyileştirilmesi, temizlenmesi, her türlü çevre kirliliğinin önlenmesi ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Her yıl 60 bin civarında fidan dikiyoruz. Çevre bilincinin yaygınlaştırılması noktasında hassasiyet gösteriyoruz" diye konuştu. 


Hürriyet 


Geri Dön