23 / 04 / 2024

Türkiye’nin en büyük seramik showromu basına tanıtıldı!

Türkiye’nin en büyük seramik showromu basına tanıtıldı!

Kütahya Seramik ile Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından biri olan Konal İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen toplamda 10 bin metre kare alana sahip olan Türkiye’nin en büyük seramik showroomu basına tanıtıldı...



Seramik sektöründe öncü ve farklı tasarımların yaratıcısı olan Kütahya Seramik ile Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından biri olan Konal İnşaat, ortaklığıyla gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük seramik showroomu basına tanıtıldı. Konal İnşaat’ın 6 bin 400 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 10 bin metre kare alana sahip olan yeni showroomun da her beğeniye hitap edecek çeşitlilikte ürünler sergilenecek.

 “İlk ve en büyük olma arzusu”

Konal İnşaat ile birlikte böyle bir yatırım gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Bu güne dek hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalara ‘ilk ve en büyük’ olma arzusuyla başladık. Bu hedefimize ulaşarak, Türkye’de pek çok önemli ve yenilikçi projeyi müşterilerimizin beğenisine sunduk. Sektörümüzde hayal olarak görünen çalışmaları birer birer hayata geçirdik ve dünya seramik endüstrisinin önde gelen markaları arasında yer aldık. Bu kez Konya’da tarihi bir adım atarak, Türkiye’nin en büyük seramik showroomunu hizmete açıyoruz. İlerleyen dönemde de başarılarımızla ses getirecek birçok çalışmayı hayata geçirmeye ve hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine değer yaratmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Kalite, çeşitlik ve yüksek nitelikli müşteri hizmeti sunuyoruz”

Konal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz, showroomun Konya ekonomisi için büyük değer taşıdığının altını çizerek “NG Kütahya Seramik ile birlikte çalışıyor olmak, en büyük projeleri hayata geçirme arzusuna sahip olmayı gerektiriyor. Biz de bu heyecan ve işimize olan tutkumuzla Türkiye seramik sektörüne damgasını vuracak bu showroomu hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kalite, çeşitlik ve yüksek nitelikli müşteri hizmeti Konal İnşaat olarak bizim her zaman önceliğimiz oldu. Bu anlayışımızı hep daha ileriye götürmek istedik. NG Kütahya Seramik ile yaptığımız çalışmalar ve onların sektöre hâkimiyeti, müşteri beklentilerini yakından tanıması sayesinde de hedeflerimizin her zaman üzerine çıktık. Bugün geldiğimiz noktada, Türkiye’nin en büyük showroomunu Konyalılarla buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye ifade etti.

Programın sonunda Konal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz, 8 Ekim saat 16.30’da halka açık olarak yapılacak olan açılış törenine Konya halkını davet etti.


 Star

Geri Dön