29 / 03 / 2024

Türkiye'nin en büyük seramik showroomu Konya'da açıldı!

Türkiye'nin en büyük seramik showroomu Konya'da açıldı!

Konal İnşaat, NG Kütahya Seramik ile birlikte Türkiye'nin en büyük seramik shovvroomunu Konya'da açtı. Çalışmalarını anlatan şirket sahibi Aslan Korkmaz, NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı olduklarını anımsattı...



Konal İnşaat, NG Kütahya Seramik ile birlikte Türkiye'nin en büyük seramik shovvroomunu Konya'da açtı. Çalışmalarını anlatan şirket sahibi Aslan Korkmaz, NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı olduklarını anımsattı. Korkmaz, tasarımıyla da dikkat çeken showroomumun modern mimarisiyle, ziyaretçüerine rahat ve ferah bir ortam sunduğunu söyledi. 


İnşaat sektörüne 25 yıl önce adım attıklarım anlatan Korkmaz, Kütahya Seramik üe olan ortaklıklarının ise 2005 'de başladığım belirtti. Korkmaz, "NG Kütahya Seramik ile birlikte çalışmak, en büyük projeleri hayata geçirme arzusuna sahip olmayı gerektiriyor. Biz de bu heyecan ve işimize olan tutkumuzla Türkiye seramik sektörüne damgasını vuracak bu shovvroomu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. "Önceliklerimiz, kalite, çeşitlilik ve yüksek nitelikli müşteri hizmeti" ifadelerini kullanan Korkmaz, "Bu anlayışımızı hep daha ileriye götürmek istedik. NG Kütahya Seramik üe yaptığımız çalışmalar ve onların sektöre hakimiyeti, müşteri beklentilerini yalandan tanıması sayesinde de her zaman hedeflerimizin üzerine çıktık" dedi. 


Shovvroomun Konya ekonomisi için büyük değer taşıdığının altını çizen Korkmaz, "Bu shovvroom yalnızca Konal İnşaat için değil, aynı zamanda bütün Konyalılar için bir gurur kaynağı. Bir Konya firması olarak ulusal anlamda büyümemizi sürdüreceğiz" diye konuştu. Kütahya Seramikin tüm ürün gruplarına yer verdiklerini vurgulayan Korkmaz, "Seramik haricinde ankastre, doğaltaş, laminat parkeler, dış cephe, ayna, aksesuar ve banyo dolapları gibi yapı sektöründeki her türlü dekoratif malzemeburada mevcut. A sınıfı ürünlerimiz yoğun olarak bulunsa da her bütçeye uygun ürün gruplarımız var. 


'Nefes alan duvarlar* diye tabir edüen 'ecocarat' ürünlerinin satışını da 7 aydır gerçekleştiriyoruz. 

Yaptığımız işi sadece satış ve pazarlama olarak görmüyoruz. Sattığımız ürünlerin montajı nasıl yapılıyor diye satış sonrası takiplerimizi devam ettiriyoruz. Afyon, Karaman, Aksaray, Niğde ve Antalya civarında pazarlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada konutların yanı sıra sanayideki fabrikaların ve işyerlerinin her türlü dekorasyon ihtiyacına cevap verecek ürünlerimiz mevcut" dedi. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön