28 / 03 / 2024

Türkiye'nin en kapsamlı aile projesi Colorist Şile'ye mimari patent!

Türkiye'nin en kapsamlı aile projesi Colorist Şile'ye mimari patent!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Şile

CFR Yapı Colorist Şile, mimari projesinin patent haklarını aldı. Projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmaları da hızlandı..



Mayıs 2016’da İstanbul Şile’de satışa sunulan ve kısa sürede yoğun ilgi gören “Colorist Şile”, konsepti ile kısa sürede yoğun ilgi görmüştü. Mimari özellikleri, geliştirdiği özel konsepti ve ilk kez bir konut projesinde uygulanacak olan sosyal donatı alanlarıyla sıradan bir konut projesi olmaktan çıkan “Colorist Şile” mimari projesinin patent haklarını geçtiğimiz günlerde aldı. 


Türkiye nin en kapsamlı aile projesi Colorist Şile ye mimari patent!


Firma yetkilileri, projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmalarına hız verdi. “Colorist Şile” ikinci etab’ ın yaz döneminde satışa çıkması planlanıyor. 1+1 ve 2+1 Teras dairelerin tükenmesi sebebi ile bekleyen ailelere öncelik verileceği ve lansmandan önce toplanacak ön taleplerle yaz döneminde yüzde kırk seviyelerinde satış olacağı firma yetkililerince öngörülüyor.


Türkiye nin en kapsamlı aile projesi Colorist Şile ye mimari patent!


CFR Yapı, patenti alınan “Colorist” mimarisi ile İstanbul’un çeşitli bölgelerinde de projeler inşa etmeye hazırlanıyor. Projeye uygun arazi için araştırmalarının devam ettiğini belirten  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, hedeflerinin başta İstanbul olmak üzere birçok ilde patentli projeler üretmek olduğunu dile getiriyor. İstanbul’un farklı bölgelerindeki arsa yatırımcılardan gelen teklifleri de değerlendiren Sayın Cafer İnan, patentli “Colorist” mimarisi için uygun görülen arazilerde de çalışma yapacaklarını vurguluyor.



http://www.coloristsile.com/




projeye sor



Geri Dön