25 / 04 / 2024

Türkiye'nin en pahalı plajı: Juju!

Türkiye'nin en pahalı plajı: Juju!

Doğanın içinde lüksü yaşatan JuJu’nun konsepti Mandarin Oriental’in doğuya özgü zerafeti taşıyan konsepti ile doğal dokudan ilham alınarak oluştu. Plaja dışarıdan giriş 150, localar ise 300 TL.



Yıllardır tekne turu yapanların tercih ettiği Bodrum’daki Cennet Koyu, Türkiye’nin en lüks plajı Juju ve Mandarin Oriental Otele de kucak açtı.


Cennet koyunun göz alabildiğine uzanan mavi, yeşil doğası artık; dünya çapında bir lüks anlayışına sahip Mandarin Oriental ve  eşsiz güzellikteki plajı JuJu ile daha önce deneyimlenmeyen bir tatil konforu yaşatacak.


Beş duyuya hitap eden servis anlayışı ile JuJu by Babylon tadılan her lezzetten duyulan her müziğe, doğanın yeryüzünde yarattığı “cennet”te sonsuz bir keyfin tadını çıkarma fırsatı sunmayı amaçlıyor.


Kumu Samsun’dan geldiBodrum’un Cennet Koyu’nda yer alan plajın konsepti ve mekan öğeleri Selin Maner küratörlüğünde Mandarin Oriental’ın doğuya özgü zerafeti taşıyan konseptiyle doğal dokudan ilham alınarak oluşturuldu. Danimarka’dan projeye özel olarak getirtilen Eva Solo ve Norman marka kadehler, MoSantimetre tasarım porselen, fincanlar doğal ürünlere sadık kalınarak uygulanan mimari detaylar. Babylon’un en önem verdiği unsurlardan biri olan ses için ise, L’Acou.


 Dışarıdan giriş 150 TLJuju’dan hizmet almak için ille de otel müşterisi olmaya gerek yok. Dışarıdan da plaja gelip faydalanmak mümkün. Bunun için ödemeniz gereken ücret ise kişi başı 150 TL. Bu ücrete, şezlong, havlu, ve hoşgeldin içeceği dahil.


Vatan 


Geri Dön