19 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm eğitimi başlıyor!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm eğitimi başlıyor!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği (İKDD) Başkanı Hakan Çatalkaya, "Ülkemizde kentsel dönüşümün sektörleşmeye başlaması ve bu alanda kulaktan dolma sürekli yanlış bilgiler paylaşılması bizi eğitim vermeye teşvik etti" dedi...



İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Derneği, 'Kentsel Dönüşüm Eğitimleri'ne başlıyor. Katılımcı sertifikasının da verileceği eğitimler, 20 kişilik gruplar halinde düzenlenecek. 


1 gün sürecek eğitime katılanlar, 'katılımcı sertifikası' almaya hak kazanacak. İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği (İKDD) Başkanı Hakan Çatalkaya, "Ülkemizde kentsel dönüşümün sektörleşmeye başlaması ve bu alanda kulaktan dolma sürekli yanlış bilgiler paylaşılması bizi eğitim vermeye teşvik etti" dedi. Eğitime başvuran kişilerin profili hakkında bilgi veren Çatalkaya, "Eğitime katılmak isteyen mimarlar, mühendisler, öğrenciler, yatırımcılar ve emlakçılar katılım başvurusunda bulunanlardan bazıları. Daha önceki çalışmalarımızda edindiğimiz bilgiyi ve sektörün nerelere gideceğine dair detaylı öngörüyü verdiğimiz 1 günlük eğitimle katılımcılara aktarıyoruz" diye konuştu. Eğitimler, 15 günde bir yapılacak. 



Habertürk Gazetesi 


Geri Dön