16 / 04 / 2024

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.



Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor.  Narven Termal Sağlık Kasabası 450 bin metrekare alanıyla Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor. Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı Bolu’da 250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen Narven Termal Sağlık Kasabası, Türkiye’deki termal turizmin bugüne kadarki en büyük yatırımlarından biri. Hisseli gayrimenkul sistemi ile Ocak 2016’dan itibaren misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Sağlık Kasabası, 450 bin metrekare alanda, 7200 yatak kapasitesi ile  Bolu turizmini de iki katına çıkaracak. Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmayı hedefleyen Narven, Bolu halkına sunacağı istihdam olanağı ile de şehrin kalkınmasını sağlayacak.  "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş. bu projeyle Narven Termal Sağlık Kasabasını uluslararası standartlarda bir tesis olarak inşa ediyor.


Bolu halkına yeni istihdam alanları

İlk etabı ocak 2016’da tamamlanacak Narven’in inşaatı hızla devam ederken, dairelere yoğun ilgi gösteriliyor. Projeye yeni eklenen güzellik merkezi ile çalışma alanlarını artıran Narven Termal Sağlık Kasabası, Bolu halkına 800-1000 civarında istihdam sağlayacak. 4 mevsim tatil imkanı sunan ve bu alanda büyük bir boşluğu kapatacak olan Narven’de, bu zamana kadar 5000 adet tapu satışı gerçekleştirildi. 2 etaptan oluşacak proje 2019 yılında tamamlanacak.


Sağlık turizmine özel altyapı

Termal turizmin yanı sıra afiyet turizmi, sağlık turizmi, Kongre-seminer ve kültür turizmine yönelik birçok alt yapıyı bünyesinde bulunduran Narven Termal Sağlık Kasabası, sektörün örnek projesi olarak gerek Avrupa gerekse Türkiye’de önemli bir potansiyele ulaşmayı hedefliyor. Termalizm (doğal şifalı su kaynakları ile uygulanan tedavi şekli), Klimatizm (açık hava ve bol oksijenli temiz havanın yaygın olduğu dağ ortamında uygulanan tedavi şekli), Uvalizm (Meyve sebze ve diğer bitkilerin kür sistemiyle tedavi şekli) gibi termal turizmin tüm olanaklarından faydalanma imkanı da Narven’e olan ilgiyi artıracak.




Haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Bolu'da kurulan 450 bin metrekare alanı ile Türkiye'nin ilk termal sağlık kasabası; turizmi hareketlendirecek. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Bolu'ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye'nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası 450 bin metrekare alanıyla Bolu'nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor. Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı. Kasaba, Türkiye'deki termal turizmin bugüne kadarki en büyük yatırımlarından biri. Hisseli gayrimenkul sistemi ile Ocak 2016'dan itibaren misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Sağlık Kasabası, 450 bin metrekare alanda, 7200 yatak kapasitesi ile Bolu turizmini de iki katına çıkartacak. Bolu'nun ikinci büyük yerleşim alanı olmayı hedefleyen Narven, Bolu halkına sunacağı istihdam imkânı ile de şehrin kalkınmasını sağlayacak. Narven'de, bu zamana kadar 5000 adet tapu satışına imza atıldı. 



Yeniçağ



Geri Dön