23 / 04 / 2024

Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor!

Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor!

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi' nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin desteği ile Türkkızılay’ ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor. Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor.




M1 Merkez  Adana  Alışveriş Merkezi ‘nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin ( Adana, Çukurova , Tepebağ,Güney, Antakya ve İskenderun Rotaract Kulüpleri ) desteği ile Türkkızılay’ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor.


Türkkızılayı’ nın “ Kan herkese lazım olabilecek bir ihtiyaçtır” kampanyası paralelinde; Türkkızılayı’nın bu tip çalışmalarına daima destek verici ve kapılarını açan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde bu kez Seyhan Rotaract Kulübü  rotaract’ları “Kan

Bağışı’na Teşvik Etmek” için 2 Şubat Pazar günü önemli bir uygulamaya imza atacaklar. Seyhan Rotaract Kulübü rotaract’ları bu çalışmalarla, kendilerini geliştirmeye dönük deneyimler elde edeceklerine de inanıyorlar…


     

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın öZ; “Türkkızılayı’nın başarılı çalışmalarına sorumluluk sahibi bir kurum olarak daima destek vermekteyiz. 2 Şubat Pazar günü Türkkızılayı’na kan bağışına teşvik etmek için AVM ziyaretçilerimizle buluşacak olan Seyhan Rotaract Kulübü üyelerini de bu duyarlılıkları nedeniyle kutluyoruz” diyor.



Geri Dön