24 / 04 / 2024

Turkland Bank, 10 ilde 21 gayrimenkulü 15 Nisan'da satıyor!

Turkland Bank, 10 ilde 21 gayrimenkulü 15 Nisan'da satıyor!

Turkland Bank, 10 ilde 21 gayrimenkulünü açık arttırma usulü ile satışa çıkarıyor. 15 Nisan'da düzenlenecek müzayede kapsamında gayrimenkullerin fiyatları 20 bin TL'den başlıyor 17 milyon TL'ye kadar çıkıyor



Turkland Bank; İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Erzurum, Kocaeli ve Konya'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. 21 gayrimenkulün arasında depolu dükkan, dubleks villa, tarla, dubleks daire, konut, fabrika, arsa, tarla, dükkan yer alıyor. 


Bu gayrimenkuller arasında Bursa Osmangazi'de Foamline Bursa Sünger Fabrikası da yer alıyor. Tesis üzerinde idari bina, imalathane binası, sundurma binası, depolama alanı, çadır binası, sevkiyat binası, trafo, kuyu bulunuyor. Toplam değeri 17 milyon TL olarak belirlendi.


Turkland Bank, 10 ilde 21 gayrimenkulü 15 Nisan da satıyor!


Beyoğlu, İstiklal Caddesi, Asmalı Mescit'te yer alan 12 büro da satışa çıkan gayrimenkullerden... 4. ve 5. katta yer alan bürolar koridorlarla beraber 320 metrekare alana sahip. Bürolarda zeminler parke, duvarlar plastik boya, tavanlar tavan boyalı, koridorlar seramik kaplama olarak tasarlandı. Toplam bedeli ise 6 milyon TL olarak belirlendi. 


Turkland Bank, 10 ilde 21 gayrimenkulü 15 Nisan da satıyor!


Açık arttırmaya sunulan gayrimenkullerin fiyatları 20 bin TL'den başlıyor. Müzayede 15 Nisan 2014 Salı günü saat 14:00’da ESKİDJİ Sanayi Caddesi Yenibosna'da açık arttırma suretiyle yapılacak. 


İhale şartnamesini görüntülemek için tıklayın


http://www.eskidji.com/


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön