18 / 04 / 2024

Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!


Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hans Otto Nagel ve Gonca Demir ortaklığında kuruldu.



Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hans Otto Nagel ve Gonca Demir ortaklığında kuruldu. 


Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi konusu:

Yurt içi ve yurt dışında her türlü gayrimenkulü edinmek, başkalarına ait her türlü gayrimenkulü kira ile tutmak, bunlar üzerinde dekorasyon, peyzaj gibi her türlü iyileştirmeyi yapmak, bunlar üzerinde ikametgah, otel, motel, iş merkezi, alışveriş merkezi, showroom, tatil köyü, restaurant, sağlık ve güzellik merkezi gibi her türlü amaç için kullanılmak üzere her türlü inşaatı yapmak ya da başkalarına yaptırmak, bu yapıları işletmek ve idare etmek. Her türlü toptan ve perakende satış yapılan mağazaların mülkiyetlerinin satın alma organizasyonu, inşaası, oluşturulmasını sağlayabilir, kısmen veya tamamen kiraya verebilir, kiralayabilir. Alışveriş merkezleri ile her türlü toptan ve perakende satış yapılan mağazaları açabilir, kurabilir ve işletebilir. Gayrimenkulleri üçüncü kişilere bütün olarak veya kısımlar halinde satmak veya kiraya vermek. Gayrimenkuller üzerinde bağımsız ve sürekli hakkı üst hakkı, intifa hakkı, irtifak hakkı, iskan hakkı, daimi ve müstakil üst hakkı, emlak mülkiyeti, kat ve kat intifa hakkı tesis etmek, iktisap etmek, devretmek ve temlik etmek İlgili mevzuat dahilinde şirketin faaliyetleri ile doğrudan veya dolaylı olarak ilgili bulunan her türlü ticari, finansal ve sınai iş ve işlemleri yapabilir, sözleşmeler akdedebilir, yerli ve yabancı mümessillikler alabilir. Şirket amaç ve konusu ile ilgili faaliyetlerde yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği edebilir. Yurt içinde ve dışında her türlü imtiyazlar, telif ve patent hakları alamet-i farikalar, ihtira hak ve beraatları lisans ve imtiyazlar sair maddi ve fikri hakları iktisap edebilir, kullanabilir, alıp satabilir işletebilir, devredebilir. Şirket çalışma konuları çerçevesinde başkalarının taahhüt işlerini yapabilir ve kendi işlerini başkalarına yaptırmak için gerçek ve tüzel kişilerle anlaşmalar yapabilir. Mevzuat hükümlerine uyarak yurt içinde ve yurt dışında yeni şirketler kurabilir veya bunlara iştirak edebilir, artan sermayelerine taahhütte bulunabilir. Konusu ile ilgili taahhüt, ihracat, ithalat, mümessillik, acentalık, komisyonculuk, depolama, muhafaza, tasnif, ambalaj, paketleme ve pazarlama gibi iş ve işlemleri yapabilir, nakil vasıtaları iktisap edebilir, kiralayabilir, alıp satmak gibi hukuki tasarruflarda bulunabilir.



Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi adres: Huzur Mah.Maslak Ayazağa Cad.4 Sarıyer 


Geri Dön