23 / 04 / 2024

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.



Manisa Muradiye Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 bin metrekarelik alanda üretime devam eden Turkuaz Baskı Çözümleri, yeni fabrikanın inşaat çalışmalarına başlıyor. Menemen Plastik OSB'de aldığı arazide kuracağı fabrikanın temelini iki ay içinde atmayı planlayan firma, 2016 yıl sonuna kadar tesiste üretime geçmeyi hedefliyor. 


Tesislerinde gelen taleplere cevap verebilmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarına dikkat çeken Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Hizmet ve ürün kalitesini artırmak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. 2015 yılında Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. Mevcut makinelere ek olarak yeni bir makineyi de oraya kurarak üretimi durdurmadan, yıl bitmeden taşınmayı hedefliyoruz. Sektörün yaşadığı gelişim ve değişime ayak uydurmayı yeni yerimizde daha da kolaylaştıracağız. Ayrıca ürüne temas edilebilir, hijyen şartlarda üretim yapabilecek bir alan yaratacağız" dedi. 


"Sadece etiket üretimine odaklandık" 

Grafik tasarım ve film montajı konularında hizmet vermek amacıyla 1987'de faaliyete başladıklarını hatırlatan Ramazan Koçyiğit, gelişen teknoloji ve farklılaşan piyasa beklentileri doğrultusunda hizmet alanını genişlettiklerini söyledi. 2013'te matbaa işlerini bırakıp sadece etikete odaklandıklarını belirten Koçyiğit, "Kendinden yapışkanlı etiket ve body sleeve etiket üretimi yapıyoruz. Kuruluştan beri hep zor olanı, yapılmayanı ve yeniyi hedefledik. Makine parkımızı da sürekli güncelledik" diye konuştu.



Dünya


Geri Dön