25 / 04 / 2024

Turkuaz Grubu'ndan 19 ilde 47 gayrimenkul!

Turkuaz Grubu'ndan 19 ilde 47 gayrimenkul!

Turkuvaz Grubu ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri projelerindeki emsallerinden çok daha uygun fiyata Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat A.Ş. tarafından düzenlenecek açık arttırma suretiyle satıyor. Gayrimenkullerin fiyatları 100 bin TL'den başl



Turkuvaz Grubu ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri projelerindeki emsallerinden çok daha uygun fiyata Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat A.Ş. tarafından düzenlenecek açık arttırma suretiyle satıyor.

Söz konusu projeler kapsamında; Agena Park Evleri, Anthill Residence, Avangarden Sitesi, Bizimevler Ispartakule 1-2, Boğaztepe Evleri Sitesi, Dumankaya Trend Sitesi, Esenbahçe Konutları, Fiyaka, Güneşpark Evleri, Körfez Koru Evleri, Pelicanhill Residence, Sarı Evler, Sealbyria, Skyport, Spradon Evleri, Sparodon Kuleleri, Şelale Space Center, Uphill Court bulunuyor.

Satılan gayrimenkullerin alanları 46 metrekare ila 489 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 100 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 265 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Açık artırma toplantısı 20 Nisan 2011 Çarşamba günü Saat: 14:00da ESKİDJİ Yenibosna / İstanbul olmak üzere ve www.eskidji.com dan internet bağlantıları ile yapılacak. Teklifler toplantı sırasında, açık artırma yöntemiyle alınacak.

Detaylı şartname dosyası için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön