19 / 04 / 2024

TUROB ve Üsküdar Belediyesi istihdam için işbirliğine gitti!

TUROB ve Üsküdar Belediyesi istihdam için işbirliğine gitti!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) ve Üsküdar Belediyesi, istihdam için işbirliğine gitti. Bu kapsamda Üsküdar Belediyesi'nin istihdam organizasyonu Üsküdar İstihdam Merkezi ile TUROB işbirliği protokolü imzaladı.




Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB)  ve Üsküdar Belediyesi, istihdam için işbirliğine gitti. Bu kapsamda Üsküdar Belediyesi'nin istihdam organizasyonu Üsküdar İstihdam Merkezi ile TUROB işbirliği protokolü imzaladı. 


Protokole, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve TUROB Yönetim Kurulu Başkanı Timur Bayındır önceki gün gerçekleştirilen törenle imza koydu. Törende konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen , TUROB ile imzalanan protokolün USİM’in gelişmesi için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. 


"Yetişmiş işgücüne olan ihtiyaç devam ediyor"


TUROB Yönetim Kurulu Başkanı Timur Bayındır da turizmin emek yoğunluklu bir sektör olduğuna dikkat çekerek, sektörde yetişmiş işgücüne olan ihtiyacın devam ettiğini söyledi. ÜSİM ile gerçekleşen işbirliğini bu nedenle önemsediklerini dile getiren Bayındır, sunulacak kalifiye personelin büyük bir kısmına talip olabileceklerini sözlerine ekledi.



Dünya




Geri Dön