26 / 04 / 2024

Turyapı Foresta Sarıyer'de 300 bin TL'ye 1+1!

Turyapı Foresta Sarıyer'de 300 bin TL'ye 1+1!

Firma: Turyapı

Proje: Foresta Sarıyer

İstanbul'da betona yenilmemiş, doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer sakinlerine yeni bir yaşam tarzı armağan ediyor. Foresta Sarıyer'den ev sahibi olmak isteyenler 120 aya varan vade kolaylığı sağlıyor...




İstanbul'da betona yenilmemiş, doğal yaşam imkanı sunan  Foresta Sarıyer  sakinlerine yeni bir yaşam tarzı armağan ediyor. Foresta Sarıyer'den ev sahibi olmak isteyenler 120 aya varan vade kolaylığı ve yüzde 0.01'den başlayan faiz avantajından da yararlanıyorlar.

 

Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı'nın Sarıyer'in en doğal ortamında hayata geçirdiği Foresta Sarıyer, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla İstanbullulara gerçek doğal yaşamı armağan ediyor. Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu, bölgenin sağlam, şık ve prestijli yaşam merkezi olarak öne çıkan Foresta Sarıyer, sakinlerine doğal bir ortamın keyfini yaşatmaya hazırlanıyor.

 

İstanbullulara havası suyu tertemiz, yemyeşil ve huzurlu bir yaşam tarzı sunduklarını ifade eden  Turyapı  Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, benzer projelerle kıyaslandığında Foresta Sarıyer'in en çok değer kazanan yaşam merkezlerinin başında geldiğini, Foresta Sarıyer'de sundukları doğal ortamın ve modern imkanların benzeri olmadığına da vurgu yapıyor.

 



Turyapı Foresta Sarıyer de 300 bin TL ye 1+1!

Metropolde doğa ile bütünleşmiş bir hayat

İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş en doğal ortamında yer alan Foresta Sarıyer'in yaşam alanı içinde yer alan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar ise günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.

 

Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.

 

Modern mimari tarz, dört dörtlük konfor

Foresta Sarıyer'in çağdaş mimari ile fonksiyonel ve minimalist anlayışla tasarlandığını ifade eden Turpcu, yaşam merkezinde dünya markalarının boy gösterdiğini, aralarında Vitra seramik vitrifiye, İntema mutfak, Artema armatür, Schindler çift asansör, Aksa jeneratör, Franke ankastre mutfak, bulaşık makinesi, fırın, ocak ve davlumbaz, Arçelik klima, Pimapen doğrama, Asaş alüminyum dış cephe giydirme, Gentaş kompakt laminant dış cephe kaplama, Çanakkale Seramik dış cephe kaplama, Marshall mantolama boya, Kılıçoğlu çatı, Unical kaskat merkezi ısıtma sistemi ve gibi Türkiye ve dünyanın önde gelen markaları olduğunun altını çiziyor. 

 

 

Merkezi lokasyonlara kolay ulaşım

Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer'e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer'in Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.



Telefon : 0212 342 01 50 - 342 25 98 (pbx)

GSM : 0549 717 70 47

Web Adresi: http://www.foresta.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön