20 / 04 / 2024

Tuzla Evora İstanbul ödeme planı!

Tuzla Evora İstanbul ödeme planı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Tuzla Evora İstanbul ödeme planı kapsamında fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daire seçenekleri yer alıyor.



İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen  Evora İstanbul  Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 44 blok halinde inşa ediliyor. 


Tuzla Evora İstanbul ödeme planı kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan bulunuyor.


E-5, Tuzla sahiline, Tem, metro ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda olan Evora İstanbul Residence İstanbul  Teknik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Evora İstanbul Tuzla'da eğitim kurumları, kafeler, basketbol ve voleybol sahaları, mağazalar, çocuk parkları, oyun parkları, futbol, eğitim kurumları, özel açık havuzlar, yürüyüş alanları, banka şubeleri, açık ve kapalı otopark gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Tuzla Evora İstanbul ödeme planı!

Teknik Yapı Evora İstanbul'da yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan daire bedelinin yüzde 15'i için 12 ay sonra ara ödeme yapılıyor, kalan kısım 36 ay vade farksız taksit fırsatıyla ve banka kredisiyle ödeniyor.  


Tuzla Evora İstanbul nerede?

Adres: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Teknik Yapı Evora İstanbul iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön