29 / 03 / 2024

Tuzla Evora İstanbul satılık dükkan!

Tuzla Evora İstanbul satılık dükkan!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Toplam 111.6 milyon TL muhammen bedel ile ihale edilecek olan Tuzla Evora İstanbul satılık dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor...



İhalesi Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak olan Tuzla  Evora İstanbul  satılık dükkan bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim.


Evora İstanbul Tuzla projesinin sosyal donatı alanları arasında, sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası bulunuyor.


Tuzla Evora İstanbul satılık dükkan sahibi olmak isteyenler ödemelerini peşin ya da vadeli olarak gerçekleştirebiliyor. Projenin ihalesi 28 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'da gerçekleşecek. 


Tuzla Evora İstanbul satılık dükkan!


Evora İstanbul  Teknik Yapı  projesinde yer alan 3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satılıyor.


Teknik Yapı projesi olarak hayata geçirilen Tuzla Evora İstanbul satılık dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlıyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlanıyor. 


Tuzla Evora İstanbul iletişim bilgisi

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön