25 / 04 / 2024

Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri!

Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri!

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Gelecek Reflex

Gelecek Reflex projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da Gelecek Yapı tarafından inşa ediliyor. Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri ne zaman?



Gelecek Reflex Tuzla projesi  Gelecek Yapı  imzasıyla yükseliyor. Toplam 102 adet daireye yer verilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede 1+1 daire fiyatları 169 bin TL’den, 2+1 daire fiyatları ise 239 bin TL’den başlayarak değişiyor. 


Tuzla  Gelecek Reflex  daire teslimleri!


Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri 2018 yılında yapılacak. Gelecek Reflex Tuzla projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. 


Gelecek Reflex Tuzla projesi konum olarak, Tuzla Tersaneleri’ne 3 dakika, Tuzla Devlet Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, E-5 ve E-6 bağlantı yollarına 4 dakika, Viaport ve Neomarin AVM’ye 6 dakika, Sabancı Üniversitesi’ne 7 dakika ve Okan Üniversitesi’ne 10 dakika mesafede yer alıyor. 


İnşaat alanı 12 bin metrekare, arsa alanı 4 bin 150 metrekare olan Gelecek Reflex projesi 6 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 



Adres: Evliya Çelebi Mah. Hatboyu Cad. Kurşunlu Sok. No: 2 Kat:1 Tuzla – İSTANBUL 


Web: http://www.gelecekreflex.com/index.html

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön