25 / 04 / 2024

Tuzla Gelecek Reflex satış fiyatları!

Tuzla Gelecek Reflex satış fiyatları!

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Gelecek Reflex

Tuzla Gelecek Reflex satış fiyatları minimum 169 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indiirm sağlanıyor...



Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen  Gelecek Reflex  projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek. Proje altı katlı iki blokta toplam 102 daireden oluşuyor. 



Gelecek Reflex Konutları 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Gelecek Reflex Tuzla projesi ödeme şekli kapsamında peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor. 


Gelecek Reflex Evleri Tuzla Tersaneleri’ne 3 dakika, Tuzla Devlet Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, E-5 ve E-6 bağlantı yollarına 4 dakika, Viaport ve Neomarin AVM’ye 6 dakika, Sabancı Üniversitesi’ne 7 dakika ve Okan Üniversitesi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Tuzla Gelecek Reflex satış fiyatları!

Gelecek Reflex projesinde 1+1 daire fiyatları 169 bin TL’den, 2+1 daire fiyatları ise 239 bin TL’den başlıyor. İnşaat alanı 12 bin metrekare olan Gelecek Reflex projesinin arsa alanı ise 4 bin 150 metrekare olarak belirlendi.


Adres: Evliya Çelebi Mah. Hatboyu Cad. Kurşunlu Sok. No: 2 Kat:1 Tuzla – İSTANBUL 


Web: http://www.gelecekreflex.com/index.html 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön