25 / 04 / 2024

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fitness alanı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.



Lokum Evler Tuzla'da konut tipleri  1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.  DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Tuzla  Lokum Evler  Rezidans fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje sahile 8 dakika, üniversitelere 12 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika, AVM’lere 6 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükselen Lokum Evler Residence'de yüzde 10 peşinatta; yüzde 15'lik tutarın ödemesi teslimde yapılıyor ve kalan bedel için ödemeler teslimden itibaren başlıyor. 


Arsa alanı 52 bin 777 metrekare olarak belirlenen DKY İnşaat Lokum Evler 722 adet daireden meydana geliyor. Projede konutların büyüklükleri 64.9 metrekare - 102.87 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Aydınlı Lokum Evler'de dairelerin satış fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede güneşlenme terası, seyir terasları, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, fitness alanı, çocuk oyun alanları, basket sahası ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Lokum Evler Tuzla adres bilgileri: Dumankaya Vizyon Esentepe Mah. E-5 Yanyol - Milangaz Cad. No:77 Kartal / İSTANBUL


Aydınlı Lokum Evler satış ofisi 

Telefon: 0216 420 0 556

Web: http://lokumevler.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön