27 / 04 / 2024

Tuzla Lokum Evler

Tuzla Lokum Evler

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Konutların satış sürecine devam edilen Tuzla Lokum Evler projesinde lansman fırsatları kapsamında yüzde 18 indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme de yapılıyor..



Tuzla  Lokum Evler  projesinde yer alan daireler 2016 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilecek. Proje,  DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı ortak projesi olarak yükseliyor.


Konutların teslimlerine Aralık 2016 tarihinde başlanacak olan Lokum Evler Tuzla'da yüzde 18 indirimli lansman fırsatlarından yararlanmak için son gün 30 Eylül (bugün).


Firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılan Tuzla Lokum Evler projesinde yer alan konutların satışlarına devam ediliyor. 


DKY İnşaat Lokum Evler'in sosyal imkanları arasında;  yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, seyir terasları, otopark, güvenlik, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


Tuzla Lokum Evler, İstanbul Anadolu yakası Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde, 48 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


İçerisinde; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Aydınlı Lokum Evler Tuzla projesi, toplamda 722 adet daireden meydana geliyor. 


Tuzla Lokum Evler ev fiyatları!

2+1 daireler yüzde 30 indirimle 237 bin TL'den,

3+1 daireler yüzde 30 indirimle 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Tel: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön