24 / 04 / 2024

Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi!

 Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi!

Tuzla'da arsa ve konut değerlerini şimdiden artıran, 2015 Mayıs ayında açıldığında ciddi istihdam sağlayacak Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi. İnşaatı inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.



İstanbul Tuzla'da arsa ve konut değerlerini şimdiden artıran, 2015 Mayıs ayında açıldığında ciddi istihdam sağlayacak Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi. İnşaatı inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi. 


Proje için deniz altında bir yılı aşkın süredir çalışma yapıldığına dikkati çeken Yazıcı, altyapı çalışmalarında toplam 90 kilometre kazık çakıldığım anlattı. Dolgu üzerinde hiçbir yük olmayacağını vurgulayan Yazıcı, binaların tamamen kazıkların üzerine yapılacağmı kaydetti. Marinamn deniz üzerinde 520 bin metrekarelik alana kurulduğuna işaret eden Yazıcı, bu alanın önemli kısmının balıkçı barınağı ve yat limanı, 60-70 bin metrekaresinin ticaret ve eğlence birimleri, diğer kısmının da yeşil alan olarak dizayn edileceğini anlattı. 


Dünya 


Geri Dön