19 / 03 / 2024

Tuzla Plus projesi ile ticari hayatın tüm ihtiyaçları karşılanacak!

Tuzla Plus projesi ile ticari hayatın tüm ihtiyaçları karşılanacak!

Firma: Ak İnşaat

Proje: Tuzla Plus

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Tuzla Plus projesi ticari hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Proje 50 bağımsız alandan meydana geliyor.



İnşaat sektöründe deneyimli ve çağdaş mimarlığın gerekliliklerini yerine getirebilecek kuruluşların başında gelen AK İNŞAAT, her geçen gün çizgisini daha da yükseltmeye devam ediyor. ALİ KILIÇ'IN 50 yıla dayalı sanayi  tecrübesiyle Tuzla Plus yükseliyor. 


Ticari hayatın  tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış alanlarıyla, hayatınıza artı değer kazandıracak pek çok ayrıcalık Tuzla Plus ile  yükseliyor. Tuzla Plus projesi, 13 bin 675 metrekare arsa alanı üzerinde 24 bin 132 metrekare inşaat alanına sahip 50 bağımsız alandan meydana geliyor.


Proje; 114 metrekareden 692 metrekare arasında değişen ticari alanlardan oluşmaktadır. Hafif eğimli bir arsa üzerine kurulu olması sayesinde, her türlü taşıtın katlara girmesine imkân sağlayan özel mimarisi, metrekarede 2 ton taşıyabilen zeminiyle, tırların girip çıktığı, iş makinelerinin sığabildiği aynı zamanda ofis ve mağazaların yer aldığı kapsamlı bir dünyayı sizlere sunuyor.



Web: http://www.tuzlaplus.com/


projeye sor



Geri Dön