28 / 03 / 2024

Tuzla Yeni Şehir Projesi 2 milyon metrekare alana sahip!

Tuzla Yeni Şehir Projesi 2 milyon metrekare alana sahip!

Tuzla Yeni Şehir Projesi 'nin içerisinde rezidans, apart otel, home ofis, ofis binaları, sinema, konser, konferans salonları, ticari üniteler, AVM, otel yer alacak...



Tuzla Yeni Şehir Projesi, Tuzla Orhanlı bölgesinde hayata geçiriliyor. 7 Mart 2013 tarihinde ihalesi yapılacak olan proje Emlak Pazarlama İnşaat ile  TOKİ  ortaklığında inşa edilecek.


Tuzla Yeni Şehir Projesi 'nde yer alacak olan AVM sadece bölge halkının kullanabileceği şekilde değil, havalimanı yolcularının da kullanabileceği kapasitede tasarlanıyor.


Tuzla Yeni Şehir Projesi, karma proje olarak tasarlanıyor. 2 milyon metrekare alana sahip olan projede rezidans, apart otel, home ofis, ofis binaları, sinema, konser, konferans salonları, ticari üniteler, AVM, otel yer alacak. Projenin ilk etabı 260 bin metrekare arsa alanı üzerine kuruluyor.


2016 yılında tamamlanması planlanan Tuzla Yeni Şehir Projesi 'nde yer alacak olan sosyal alanlar arasında çarşı, sergi salonları, turizm büroları ve sağlık tesisleri var.


Tuzla Yeni Şehir Projesi 'nin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. Proje Pendik Marina, Pendik Tersane, Tuzla, Tuzla Tersane, Tuzla Marina Projesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi, Deniz Harp Okulu gibi yerlere kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön