26 / 04 / 2024

Twinstar Yakacık'ın temeli atıldı!

Twinstar Yakacık'ın temeli atıldı!

Demirli Yapı’ nın; İstanbul Anadolu Yakası’ nın gözde yerleşimlerinden Yakacık’ ta yer alan marka projesi Twinstar Yakacık’ ın temel atma töreni seçkin katılımcıların iştirakiyle yapıldı...



İstanbul’da yağmurun toprakla buluştuğu yegane lokasyonlardan biri olan ve sürekli oksijen üreten Aydos Ormanı’nın kıyısında, ​Adalarla taçlanan muhteşem deniz manzarasıyla,site sakinlerine özel; her yaşa, her yaşantıya uygun,özgürce kullanılabilen sosyal alanlarıyla,modern mimari kültürünün dairelerde sunduğu konforla bezenenbu olağanüstü projenin basın lansmanı Şubat ayında yapılacak.

Twinstar Yakacık ın temeli atıldı!

‘Yuvanızda her an,mutlu bir yaşam’vaadiyle yola çıkan Twinstar Yakacık projesi; TSE ve 2007 Deprem Yönetmeliğine uygun inşaat teknolojisi, kullanışlı kapalı ve misafir otopark alanları, nezih dış sosyal donanımları, gelişkin iç sosyal hizmetleri, kullanışlı asansör imkanları, 24 saat deprem, yangın ve sosyal güvenlik standartları ve tedbirleri ile gelişkin su, elektrik, doğalgaz, telefon, uydu sistemi altyapısı ve jeneratör gibi kolaylıklarla 21 yüzyılın yaşamını kurguluyor.


Güven, Konfor, Kalite, Sürat ve Bilgi  perspektifiyle, sektörün en köklü ve deneyimli kuruluşları arasındaki güzide yerini belirginleştiren Demirli Yapı,tüm projelerinde olduğu gibi Yakacık Twinstar projesinde de; eğitimli ve işinde tecrübeli mühendisleri, donanımlı proje yöneticileri, jeofizik araştırmacıları ile yapı planlarını en ince ayrıntısına kadar inceliyor ve hayata geçiriyor.

Yakacık Twinstar projesinin tüm inşaat bölümleri; 1. Sınıf modern tasarım, kaliteli malzeme ve kusursuz işçilik ile inşa edilecek olan bu dev projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan toplam 120 mekanın hepsi geniş terasları ve muhteşem deniz ve Adalar manzarasıyla aklınızı başınızdan alacak.

Özenli çevre duyarlılığı, artı değer üreten satılabilir yapıları, konforlu, sağlam ve yüksek güvenlikli konut çözümlemeleriyle; inşaat sektöründeyaygın bilinirliği ve köklü deneyimiyleöne çıkanDemirli Yapı;temelini attığı Yakacık Twinstar projesiyle yeni bir yaşam için yeni bir zirve inşa ederek,ülkemizin en güvenilir ve tercih edilir inşaat firmalarından biri olmayı sürdürüyor.




Geri Dön