29 / 03 / 2024

TYT Prefabrik, hem güvenli hem estetik projelere imza atıyor!

TYT Prefabrik, hem güvenli hem estetik projelere imza atıyor!

TYT Prefabrik Mühendislik İnşaat Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, prefabrike yapı elemanları üretiminde kalite ve güvenliği ön planda tutuyor. TYT Prefabrik, hem güvenli hem estetik projelere imza atıyor...



Hızlı uygulanabilen, endüstrileşmiş yapım tekniklerine sahip, kaliteli ve ekonomik ürünleri ile farklı farklı sektörlere hizmet veren TYT Prefabrik Mühendislik İnşaat Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, prefabrike yapı elemanları üretiminde kalite ve güvenliği ön planda tutuyor. Şirket, önümüzdeki süreçte pazardaki payını daha fazla artırmayı hedefliyor. 

"Prefabrik bizim işimiz" sloganı ile hizmet verdiklerini ve 2007 yılında sektöre adım attıklarını anlatan şirketin genel müdürü Tamer Yalvaç, prefabrike sistem yapı elemanları üreten ve üretimlerini uygulamalarla bütünleştiren bir tesiste faaliyet gösterdiklerini dile getirdi. Kalite ve çevre standartlarına uygun olarak Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde üretim gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yalvaç, müşteri memnuniyetine son derece önem verdiklerini vurguladı. Türkiye'de son yıllarda hızla gelişen inşaat sektörüne, ekonomik, kaliteli ve güvenli yapı malzemeleri sunduklarının altını çizen Tamer Yalvaç, alanında uzman deneyimli inşaat mühendisleri tarafından hayata geçirilen fabrikalarında, farklı yapılardaki inşaatların ihtiyaçlarına uygun olarak, pratik ve ekonomik prefabrik beton yapı elemanlarını ürettikleri vurguladı. Müşteri memnuniyetini her zaman önde tutuklarını dile getiren Yalvaç, "Şirket olarak farklı alanlardaki projelere çözüm üretiyoruz. Ancak bunu yaparken estetik, kaliteli ve sağlam yapıların oluşmasına özen gösteriyoruz" diye konuştu. 


200 bin metrekare üretim kapasitesi Yalvaç, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 5 bin metrekaresi kapalı, 16 bin 500 metrekaresi açık alan üzerine kurulu tesislerinin yıllık 200 bin metrekare üretim kapasitesine sahip olduklarına dikkat çekti. Genel müdür Tamer Yalvaç, "Prefabrike yapı elemanları üretimimizi yenilikçi çalışmalarla, mühendis ve teknik elemanlarımızdan oluşan güçlü ekibimizle aktif olarak yürütüyoruz. İşinde uzman teknik ekibimiz, laboratuarımız sayesinde müşterilerimize tasarım ve analizler konusunda da en iyi hizmeti sunuyor"açıklamasını yaptı. 


Kutu menfezinde iddialı Şirketlerinin İTBAK (Ulusal Teknik Onay), ISO 9001 Kalite Belgesi, OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve Güvenliği Belgesi ile ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahip olduğunu söyleyen Yalvaç, pazardaki paylarını her geçen gün artırdıklarını belirtti. İç Anadolu Bölgesi ve çevresine hizmet sunduklarını anlatan Yalvaç, tüm çalışanları ve tedarikçileriyle birlikte kaliteli, çevre odaklı çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. 


Sektörün ihtiyaç duyduğu standart betonarme ve prefabrik alt ve üst yapı elemanları üretimi ile karayollarına, DSİ, İl Özel İdarelerine ve belediyelere de prefabrik kutu menfez üretimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Yalvaç, sektörün en önemli ihtiyaçları arasında yer alan betonarme kutu menfezi alanında yüksek standartlarda üretim gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. 


Dünya Kobiden 


Geri Dön