26 / 04 / 2024

Şile Akropol Villaları'nda 300 bin TL'ye tripleks!

Şile Akropol Villaları'nda 300 bin TL'ye tripleks!

Şile'de hayata geçirilen Akropol Villaları'nda konut teslimi hemen yapılıyor



Akropol Villaları'nda fiyatlar 300 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor. Konut kredisine uygun olan konutlar için özel bir banka anlaşması bulunmuyor. Tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Firma, kendi bünyesinde yüzde 50 peşinat alıp, kalan tutarı müşteriyle görüşerek vade yapıyor. Konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyenlere yüzde 10 indirim uygulanıyor. Akropol Villaları'ndan peşin olarak konut alacaklar için fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Uzunlar İnşaat tarafından Şile'nin en yüksek tepesinde inşa edilen Akropol Villaları, 14 ikiz villadan meydana geliyor. 4+1 tripleks tarzında inşa edilen ve 260 metrekare kullanım alanı olan yazlık villalarda 3 wc, 2 banyo bulunuyor.

İnşaatına 2004'de başlanan ve 1 yıldır yaşamın devam ettiği Akropol Villaları'nda konut teslimi hemen yapılıyor.

Yaz, kış oturulacak şekilde planlanan, ses ve ısı yalıtımı yapılan villaların her katında şömine yer alıyor.

Akropol Villaları'nın ortak alanlarında klima, şömine, sauna, yüzme havuzu, uydu anteni sistemi bulunuyor.

Bin 500 metrekare arsa üzerinde 3 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip olan Akropol Villaları'nda 10 adet konutun satışı devam ediyor.

Depreme yüzde 100 dayanıklı, dış cephe mantoloma, ısı ve su izalasyonu yapılı, çatı ve yapı sistemiyle Şile'ye yürüyerek 10 dakika uzaklıkta olan Akropol Villaları'ndan Karadeniz'i seyretmek mümkün.

0 216 399 61 61
www.uzunlarinsaat.com
[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön