19 / 04 / 2024

Şile kongre merkezi olacak!

Şile kongre merkezi olacak!

Şile'de hayata geçirilecek, Kongre Turizmi'ne de büyük katkı sağlayacak otel projesi toplam 12.485 m2 inşaat alanına sahip



YATIRIMCI şirketlerin yeni gözdesi Şile. Konumu, denizi, kumsalı ve genişletilen otoyolu ile kent merkezine yakınlığıyla herkesin gözde tatil bölgesine EKS Ekşioğlu İnşaat modern bir otel projesiyle girdi. Şile'de hayata geçirilecek, Kongre Turizmi'ne de büyük katkı sağlayacak otel projesi toplam 12.485 m2 inşaat alanına sahip. Ormanları ve yeşil alanı ile bilinen bölgede konumlandırılan proje, yeşil alanı bozmayacak ve yeşil alanın bir bütününü oluşturacak şekilde konumlandırıldı.

DOĞAL ORTAM CAZİBESİ
Otelin bulunduğu konumun yeşil alan olması, derede yüzen ördekler, balıklar, kaplumbağalar ve yabani hayvanlar, doğal bir ortamda konaklama fırsatı sunuyor. 160 yatak kapasiteli olarak projelendirilen otelde; kahvaltı salonları, yemek salonları, mağazalar, fitness, spa, Türk hamamı, toplantı salonları, balo salonu, açık&kapalı havuz bölümleri yer alacak. Otel kongre oteli kapsamında toplantı organizasyonları ve SPA ağırlıklı hizmet verecek.

Ispartakule Evleri sağlık hediye ediyor

HALKALI'da konumlanan Ispartakule Evleri, yatırımcısına sağlıklı günler fırsatı sunuyor. 385 konutun bulunduğı Ispartakule Evleri'nden ev alan yatırımcılar, Club İstanbul'dan üyelik kazanıyor. Spor hizmetleriyle kentin en iyi spor kulüplerinden olan Clup İstanbul'daki Fitness Center'da GYM yanı sıra, SPA (Sauna, Buhar Banyosu, Masaj) ve diğer hizmetlerden faydalanmak da mümkün olacak. Ispartakule Evleri'nden konut alanlar sporla geçecek bir hayatı da garanti altına almış oluyor.
Habertürk


Geri Dön