29 / 03 / 2024

Şişgüzar Restorant, İzmir Selçuk'ta açıldı!

Şişgüzar Restorant, İzmir Selçuk'ta açıldı!

İzmir'in yeni markası Şişgüzar, Selçuk'taki açılışıyla lezzet severlere hizmet vermeye başladı



V. Gökhan Sengel'in sahibi olduğu Şişgüzar'ın, açılışına Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve Selçuk Kaymakamı Aziz İnci de katıldı. Sengel açılışta, babası A.Vehip Sengel'in vasiyeti üzerine açtığı Şişgüzar'ın hikayesini anlatarak Şişgüzar'ı sahip olduğu diğer işletmelerin de mimarı olan rahmetli babası A. Vehip Sengel'e ithaf etti. Şişgüzar'da lezzetten ve kaliteli hizmet anlayışından kesinlikle ödün vermeyeceklerini dile getiren Sengel, Şişgüzar'ı çok daha iyi yerlere getireceklerini belirtti.

Açılışta Selçuk çöp şişinin tarihçesinden bahseden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Şişgüzar'ın ünlü Selçuk çöp şişini tüm Türkiye'ye duyurma konusunda gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti. Günümüzde, her yeni açılan mekana yabancı kökenli isim verilmesinden yakınan Selçuk Kaymakamı Aziz İnci ise yarattığı farklı konseptle ve adıyla ulusal hatta uluslararası bir marka olabilecek Şişgüzar'a bundan sonraki dönemde başarılar diledi.

Açılış töreninin sonrasında verilen kokteylde, dans okulu ödüllü öğrencilerinin sunduğu dans gösterileriyle konuklar keyifli dakikalar yaşadı. Dans gösterilerinin ardından Gökhan Sengel'in mangal başında Şişgüzar'ın ilk çöp şişlerini pişirmesiyle mangal başı çöp şiş servisi başladı.
YeniAsır


Geri Dön