26 / 04 / 2024

UBM, Elazığ-Malatya karayolu ihalesini kazandı!

UBM, Elazığ-Malatya karayolu ihalesini kazandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Van-Başkale, Kığı-Yedisu,Tunceli-Pülümür ve Samsun Batı Çevre yolu ile Elazığ-Malatya yolu Kömürhan tünelli geçişi ve bağlantı yolları etüt ve proje işi ihaleleri sonuç



Van-Başkale 48 kilometre devlet il yolu etüt ve proje danışmanlık hizmet ihalesini 855 bin lira bedelle, "UBM Uluslararası Birleşmiş Müşavirler Müşavirlik Hizmetleri" kazandı. İşin bitiş tarihi 11 Nisan 2012 olarak belirlendi. Pazarlık usulü ile 20 Ağustos 2011 tarihinde yapılan ihale için 5 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

ELAZIĞ KIĞI-YEDİSU DEVLET YOLU

Yaklaşık 53 kilometre Kığı/Yedisu devlet il yolu etüt ve proje danışmanlık hizmet ihalesi 577 bin lira bedelle sonuçlandı.
Bitiş tarihi 1 Haziran 2012 olarak belirlenen işin ihalesini söz konusu bedelle, "Gözlem Mühendislik Müteahhitlik Plan ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı. İhale için toplam 8 firma teklif verdi. Komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saydı. Söz konusu ihale, 19 Ağustos 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılmıştı.

ELAZIĞ-MALATYA YOLU KÖMÜRHAN TÜNELLİ GEÇİŞİ VE BAĞLANTI YOLLARI

Elazığ-Malatya yolu Kömürhan tünelli geçici ve 6 kilometre devlet il yolu etüt ve proje danışmanlık hizmet alımı ihalesini 465 bin lira bedelle, "UBM Uluslararası Birleşmiş Müşavirler Müşavirlik Hizmetleri A.Ş" kazandı. Bitiş tarihi 23 Haziran 2011 olarak belirlenen ihale için toplam 4 firma teklif verdi. Tüm tekliflerin geçerli sayıldığı ihale 19 Ağustos 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılmıştı.

TUNCELİ-PÜLÜMÜR

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 19 Ağustos 2010 tarihinde pazarlık usulü ile gerçekleştirilen Tunceli-Pülümür yaklaşık 70 kilometre devlet il yolu etüt ve proje danışmanlık hizmet alımı ihalesini 690 bin lira bedelle "Gözlem Mühendislik Müteahhitlik Plan ve Tİcaret Limited Şirketi" kazandı. İhale için toplam 9 firma teklif verdi. Komisyon bu tekliflerin 8 adedini geçerli saydı. Söz konusu ihalede işin bitiş tarihi 21 Temmuz 2011 olarak belirlendi.

SAMSUN BATI ÇEVREYOLU

Samsun Batı Çevreyolu yaklaşık 16 kilometre devlet il yolu etüt ve proje danışmanlık hizmet alımı ihalesini de kazanan firma belli oldu. Pazarlık usulü ile 19 Ağustos 2010 tarihinde yapılan ihaleyi 490 bin lira bedelle "Yüksek Domaniç Mühendislik Limited Şirketi" kazandı. Bitiş tarihi 20 Temmuz 2012 olarak belirlenen ihale için 4 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

İZSUNUN SONUÇLANAN İHALELERİ

Bu arada İZSUnun Torbalı İlçesi doğu besleme içmesuyu hattı inşaatı (kuyular ile 3 bin metreküplük depo arası) ile Atalan, Göllüce ve Bülbüldere Mahalleleri içmesuyu iletim ve şebeke hatları inşaatı için açtığı ihalelerde sonuçlandı. Doğu besleme içmesuyu hattı inşaatı ihalesini 968 bin 898 lira bedelle "İTS İleri Teknik Sistemleri İthalat İhracat ve Pazarlama Ticeret Limited
Şirketi" kazandı. İşin bitiş tarihi 16 Haziran 2011 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 19 Ağustos 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 14 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 7 adedini geçerli saymıştı.

ATALAN, GÖLLÜCE VE BÜLBÜLDERE MAHALLELERİ İÇMESUYU İLETİM VE ŞEBEKE HATLARI İNŞAATI

Torbalı İlçesi Atalan, Göllüce ve Bülbüldere Mahalleleri içmesuyu iletim ve şebeke hatları inşaatı için açılan ihale toplam 659 bin lira bedelle sonuçlandı. Açık ihale usulü ile 11 Ekim 2010 tarihinde yapılan ihaleyi söz konusu bedelle "Sami Altuğ inşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı. İşin bitiş tarihi 17 Ağustos 2011 olarak belirlendi. İhale için toplam 23 firma teklif getirmiş, yapılan değerlendirme sonucu bu tekliflerin 18 adedi geçerli sayılmıştı.

AA


Geri Dön