19 / 03 / 2024

Üçüncü Köprü güzergah haritası!

Üçüncü Köprü güzergah haritası!

Üçüncü köprü güzergahı, dün acele kamulaştırılacak alanların açıklandığı Resmi Gazete ilanı ile netleşmiş oldu. Buna göre Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Üçüncü Köprü dahil Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı şöyle...



İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Güzergahı, dün Resmi Gazete'de yayımlanan acele kamulaştırılacak alanlar listesi ile netleşti.


Bakanlar Kurulu'nun 5 Ocak 2015 tarihli ve 2015/7158 sayılı kararnamesinin ekinde yer alan kamulaştırılacak parsel listesine göre; Kuzey Marmara Otoyolu, Anadolu yakasında Paşaköy'den başlayacak ve Avrupa yakasındaki Odayeri'nde son bulacak. Kuzey Marmara Otoyolu'na Mahmutbey İkitelli'den de katılım olacak...


İşte 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyol Güzergah Haritası!


Üçüncü Köprü güzergah haritası!



Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu, Anadolu yakasında Sultanbeyli Mimarsinan'dan Sancaktepe (Samandıra (Osmangazi), Abdurrahmangazi, Yenidoğan (Merve), Yenidoğan (Mevlana)), Çekmeköy (Ömerli, Hüseyinli, Alemdağ, Nişantepe,) Alemdağ Kavşağı'nı geçecek, Çamlık köyü ve Çekmeköy'den doğuya doğru gelen yolu da alarak Beykoz'dan (Öğümce, Bozhane, Kılıçlı, Paşamandıra, Anadolufeneri) Poyraz'a ulaşacak.


Üçüncü Köprü üzerinden Avrupa yakasına geçecek olan Kuzey Marmara Otoyolu, Sarıyer (Kilyos, Uskumru) ve Arnavutköy'den geçerek en batıdaki ucu Odayeri'ne ulaşacak. Bu arada, Mahmutbey-İkitelli'den kuzeye doğru gelen otoyol da Üçüncü Köprü Yolu'na bağlanacak.


Üçüncü Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma yapılacak parseller için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön