26 / 04 / 2024

Çeşme Mamurbaba Palma Evleri'nde 500 bin Euro'ya!

Çeşme Mamurbaba Palma Evleri'nde 500 bin Euro'ya!

Mamurbaba Palma Evleri, FD Yapı tarafından İzmir Çeşme'nin Mamurbaba semtinde inşa edildi



7 bin 400 metrekare üzerinde 9 tripleks villadan oluşan projede son 4 konutun satışı devam ediyor. Mamurbaba Palma Evleri'nde konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.
 
Fiyatların 500 bin Euro ile 550 bin Euro arasında değiştiği yazlık proje için Yapı Kredi Bankası Çeşme Şubesi, İş Bankası Gündoğdu Şubesi ve Akbank Alaçatı ile yapılan anlaşmalarla daha düşük faiz oranlarından konut kredisi kullanılıyor.
 
Mamurbaba Palma Evleri'nde bodrum katı, giriş katı ve birinci katla birlikte 480 metrekare kullanım alanına sahip her villada 32 metrekarelik müstakil yüzme havuzu ve peyzaj uygulamalı bahçe bulunuyor.
 
Her villanın bodrum katında 2 yatak odası, 1 çok amaçlı salon, açık mutfak, WC/duş ve makine dairesi yer alıyor. Villaların zemin katlarında; ebeveyn banyolu yatak odası, WC/duş, mutfak ve yemek köşesi, TV köşesi, şömine köşesi ve kış bahçesi bölümleri bulunuyor. Birinci katların oturma planında ise; ebeveyn yatak odası ve 2 banyolu oda yer alıyor.
 
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 40 dakika mesafede yer alan Mamurbaba Palma Evleri; Çeşme'ye, Alaçatı Sörf Merkezine ve en yakın alışveriş merkezine 5 dakika mesafede bulunuyor.

www.fdyapi.com
[email protected] 
0232 – 723 04 06

Ebru Duman/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön