19 / 04 / 2024

Ufuk İnşaat A Plus Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Ufuk İnşaat A Plus Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Ufuk İnşaat, Aydın Didim'de gerçekleştireceği Ufuk Yamaç Evleri'nin tanıtımını 28-30 Ekim 2011 Hilton Exhibition Centerda düzenlenecek A Plus Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtacak



28-30 Ekim 2011 Hilton Exhibition Centerda kimi firmaların marka değerini korumak, kimilerinin ticari hedeflere ulaşmak, kiminin de sektörde bende varım diyerek  amacına ulaşmak için katıldığı fuarda UFUK İNŞAATta UFUK YAMAÇ EVLERİnin tanıtımını gerçekleştirecektir.

1999 yılında Ufuk ve Akın ERGENEKON tarafından, Aydının Didim İlçesinde kurulan Ufuk İnşaat; inşaat, hazır beton, hazır beton yapı elemanları, kum, mıcır temini ve nakliyat alanında hizmet vermektedir.

Faaliyet gösterdiği alanlara, güvenilir ve yenilikçi yapısı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, hizmet veren UFUK İNŞAAT,  sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek sağlam, estetik, kullanışlı, mekanlar ve binalar oluşturmaktadır.

Akbük koyu ile doğu kıyısında Muğlayı çevreleyen bir yarımada olarak şekillenen Didimde, Akbük koyuna hakim bir yamaçta  52.000 m2 alan üzerinde 5 yıldızlı otel konseptinde oluşturulan UFUK YAMAÇ EVLERİ 2.Etabında tüm daireler denizi görecek şekilde tasarlanmış ve projelendirilmiştir.

13 blok 208 daireden oluşan, kişiye özel taksitlendirme imkanın sunulduğu ve zengin sosyal imkan , SPA ve termal tesisininde yer aldığı projemiz ile huzurlu ve keyifli bir yaşam merkezinde olmak sizin elinizde.

 


Geri Dön