25 / 04 / 2024

Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Şişli, Kuştepe Mahallesi' nde kuruldu.



Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.


Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yapı, bina, inşaat ve tesisat işleri yapmak, 2Toplu konut projeleri uygulamak ve bu amaçla ve toplu konut fonundan yararlanacak inşaat alanları bulmak, bu alanları değerlendirmek ve toplu konut inşaat etmek, 3Kat karşılığı inşaat yapmak, bilumum taahhüt işlerinin tümünü veya belirli kısımlarını müteahhit veya taşeron sıfatıyla bizzat yapmak veya taahhüdü altındaki işleri komple yada kısmen müteahhit veya taşeronlara yaptırmak. 4 İştigal konusu ile ilgili olmak üzere her türlü proje mühendislik müşavirlik araştırma ve teknik kontrollük işleri ile sınai etüd ve proje işlmelerini gerçekleştirmek, 5- Her türlü inşaat malzemeleri ile makine alet, edavatlarının ve sıhhi tesisat malzemelerinin imalatını yapmak, bunları ve üçüncü şahıslarca üretilmiş olan bu tip malzemelerin, yurt içinde pazarlanmasını ifa etmek ve yine bu tip malzeme ve malların ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. 6-Her türlü ve her marka bilgisayar ve bilgisayar sarf malzemelerinin imalatı, alımı,satımı, ithalatı, ihracatını ve montajını yapmak. 7-Bilgisayar programları yazmak, program lisansı almak,veri hazırlama, onarma, düzenleme işlemleri veya hizmetlerini yapmak, satmak,yada bunları kiraya vermek, internet üzerinde yayınlamak. 8-Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak. 9-Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk,disket, manyetik bant, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 10-Tekstil sanayine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi alım ve satımı ithalat ve ihracatı, yurt içinde ve yurt dışında pazarlaması.


Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Kuştepe Mahallesi, Ş.Er Cihan Namlı Caddesi, Tuztaş Apartmanı, No:95/4 



Geri Dön