28 / 03 / 2024

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.



Farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışı ile kente kimlik katan gayrimenkul projelerini hayata geçiren Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu’nun (BUV) davetlisi olarak 3–6 Kasım tarihleri arasında Almanya’daki iş adamlarına deneyimlerini ve sektörel bilgi birikimlerini aktaracak.


Tüm yıl boyunca, genç iş adamları, öğrenciler, Anadolu’daki dernekler ile anlamlı ilişkiler kurmak ve paylaşımda bulunmak amacıyla çeşitli illerde konferanslar veren Uğur Dumankaya, bu kez de Almanya’daki dernekler ve iş adamları ile buluşacak.


Almanya’nın Köln ve Stuttgart kentlerinde vereceği konferanslar ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Bugünkü dünyada yaşadığımız değişimler çok hızlı ve keskin oluyor. Bizim açımızdan, bu değişimlere ayak uydurabilmek artık yetmez, aynı zamanda bu değişimleri ve trendleri yönetebilmeliyiz de. Dumankaya İnşaat olarak biz hep sektörün bir adım önünde olmak için çabaladık. Öncü rol bilgiyi ve deneyimi saklayarak değil, paylaşarak gerçekleştirilir. Ben de hep bu anlayış ile 51 yıllık deneyimimizi genç kuşaklara, iş adamlarına ve sektörel derneklere aktarmak için Türkiye ve dünyada pek çok yer gezdim ve gezmeye devam edeceğim”, dedi.


Şirketlerin, artık bilgi paylaşımının ve işbirliklerinin öne çıktığı bir çağda var olmaya çalıştıklarını dile getiren Dumankaya sözlerine şu şekilde devam etti: “Bugünkü çağdaş günümüz trendlerini hatta gelecek trendlerini zamanında yakalamak ve değerlendirmek açısından ben, katıldığım konferanslardaki bilgi paylaşımını ve karşılıklı etkileşimi çok önemsiyorum. Bu yüzden her fırsatta özellikle genç kuşak ve öğrenciler olmak üzere sık sık insanlar ile bir araya geliyorum.”  



Geri Dön