18 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya: Dubai Fuarı sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli!

Uğur Dumankaya: Dubai Fuarı sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Fuar sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli. Biz de büyük şirketlerle görüştük. Suudi Arabistanlı bir firma İstanbul'da arsa alıp otel yatırımı planlıyor...



Cityscape Global emlak fuarı sıcak satışın yanı sıra yabancı yatırımcılarla ortaklıklar açısından da önemli gelişmelere sahne oldu. Fuarda Ortadoğulu, Avrupalı ve Amerikalı fon ve şirketlerle görüşmeler yaptıklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Fuar sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli. Biz de büyük şirketlerle görüştük. Suudi Arabistanlı bir firma İstanbul'da arsa alıp otel yatırımı planlıyor. Davetleri üzerine bayram sonrası Cidde'ye gideceğiz. Ortaklıklara da sıcak bakıyoruz" şeklinde konuştu. 


SENEYE DE KATILACAK 

Türkiye'nin Ortadoğu pazarında kendini ispat etmesi ve güven kazanması ile yabancıya satışların artacağını belirten Dumankaya, "Dubai fuarını hep önemsiyorduk ama bu sene gerçek anlamda ilgi alanımıza girdi. Seneye yapılacak fuara katılmak için şimdiden yerimizi ayarladık" dedi. Fuardan aldıkları olumlu dönüşler sonrası Dubai'de temsilcilik açma planına hız kazandırdıklarını belirten Dumankaya, 2015 yılında temsilciliğin faaliyete geçeceğini belirtti. Dumankaya, lansmanını ilk kez Dubai'de yaptığı hi- Fit Apart Kule projesinin yanı sıra, 23 Eylül'de son bulan fuarda Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinin de tanıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi. 


KATILIM ARTACAK

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği olarak bilinen Cıtyscape Global Emlak Fuarına ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden sonra en fazla katılım Türkiye'den oldu. Birleşik Arap Emirlikleri'nden 179 firma, Türkiye'den ise 31 firma fuarda yerini aldı. Katılımcı firmaları satış ve işbirliklerinden memnun olduklarını söyleyen Uğur Dumankaya, "Seneye 50'den fazla Türk firması fuarda yer alacak" dedi. 



Sabah 


Geri Dön