26 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya: MAPIC'te Avrupa Türkiye için önemli bir tanıtım platformu!

Uğur Dumankaya: MAPIC'te Avrupa Türkiye için önemli bir tanıtım platformu!

Fransa' nın Cannes kentinde yapılacak MAPIC gayrimenkul ve perakende fuarına katılacak olan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, " Avrupa, Türkiye için önemli bir tanıtım platformu " dedi...



Dumankaya inşaat, karma projeleri Ritim İstanbul ve Dumankaya Miks'i Fransa'nın Cannes kentinde 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC'te yatırımcılara sunacak. 

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, fuarın uluslararası gayrimenkul ve perakende sektörünün en önemli ve geniş katılım platformu olduğunu bu nedenle şirketlere yeni iş fırsatları sunduğunu söyledi. Sözcü'ye açıklamada bulunan Dumankaya, "Perakendeciler, alışveriş merkezleri, gayrimenkul geliştiricileri ve yatırımcıların uluslararası alandaki en önemli buluşma noktası olan MAPIC, alışveriş merkezlerini de içinde barındıran karma gayrimenkul projeleri geliştiren sektör oyuncularına geniş bir netvvork ağı sağlıyor" dedi. 

Sektör önünü görecek MAPIC'in gayrimenkul sektörünün tüm unsurlarını, ve şehrin tüm önemli aktörlerini bir araya getirdiğine vurgu yapan Dumankaya, fuarın şehir planlama, arsa alımı, proje planlama, proje finansmam, uygulama, varlık kullammı ve portföy yönetimi gibi sektörde farklı uzmanlık gerektiren süreçlerin tek bir platformda bir araya gelmesine imkan verdiğini söyledi. 

Fuarda yatırım trendlerinin konuşulmasının da sektörün önünü görmesi bakımından önemli bir ayrınti olduğunu belirten Uğur Dumankaya şöyle konuştu: "Dumankaya İnşaat olarak biz uluslararası alanda yer alan sektörün diğer unsurlarına Türkiye'ye ve İstanbul'a yatırım yapmanın öneminden ve avantajlarından bahsedeceğiz. Ayrıca fuar, bizlere yerel pazarlara ulaşma, şirketin bilinirlik katsayısını arttırma ve görünürlükle ilgili kazanımlar sağlayacak." Uğur Dumankaya, MAPIC fuarının uluslararası bir netvvork ağının içine dahil olma noktasında fırsatlar oluşturduğunu söyledi. 


Sözcü


Geri Dön